Ota meihin yhteyttä

Tietoa meistä

Meidän verkkokauppamme on erikoistunut laadukkaisiin telttoihin. Tiimimme koostuu aktiivisista partiolaisista, retkeilijöistä, kiipeilijöistä, kalastajista ja muista seikkailuhenkisistä ulkoilmaihmisistä. Yhdessä me olemme pystyneet kokoamaan Suomen parhaan valikoiman telttoja – joka säähän ja tilanteeseen.

Tavoitteemme

Meidän tärkeimpänä tavoitteenamme on kannustaa suomalaisia ulkoilemaan ja nauttimaan luonnosta. Haluamme myydä telttoja, jotka mahdollistavat hauskat metsäseikkailut, pitkät vaellukset, yöpymisen kauniissa rantamaisemissa tai vaikkapa majoittumisen leirintäalueella.

Pidämme verkkokauppamme valikoiman aina monipuolisena ja hinnat kohtuullisina, jotta mahdollisimman moni retkeilystä kiinnostunut henkilö, perhe ja kaveriporukka voisi löytää itselleen ja lompakolleen sopivan vaihtoehdon.

Ympäristölupauksemme

Mielestämme jokaisella tulee olla oikeus ja mahdollisuus nauttia puhtaasta luonnosta – ja Suomen metsien, järvien ja tuntureiden hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Me noudatamme kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassamme, ja edellytämme samaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Kun hankit teltan meiltä, teet samalla ympäristön kannalta kestävän valinnan.