Ota meihin yhteyttä

Vaihdot ja palautukset

Me tarjoamme kaikille verkkokaupastamme tilatuille teltoille pidennetyn 30 vuorokauden palautusoikeuden. Voit tutustua tilaamaasi tuotteeseen kaikessa rauhassa ja varmistaa, että se vastaa odotuksiasi. Pidennetty palautusoikeus koskee myös tarjoustuotteita.

Palautusehdot

Jos haluat palauttaa meiltä tilaamasi teltan, voit tehdä sen 30 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Muistathan kuitenkin, että palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Sinun tulee myös varmistaa se, että palautat kaikki alkuperäisessä myyntipakkauksessa tulleet osat, materiaalit ja ohjeet.

Palautusohjeet

Ota asiakaspalveluumme yhteyttä, kun haluat palauttaa tilaamasi teltan. Lähetämme sinulle sähköpostitse asiakaspalautuslomakkeen, joka sinun tulee täyttää huolellisesti ja liittää mukaan palautuslähetykseen.

Pakkaa palautettava teltta erittäin huolellisesti ja vie se lähimpään Postin toimipisteeseen. Asiakaspalautuksen lähettäminen on ilmaista, kun käytät meiltä saamaasi palautuskoodia. Muistathan pyytää Postista kuitin palautuksesta ja säilyttää sen siihen saakka, että olemme käsitelleet palautuksen.